Skip to content
19/08/2010 / chopmo

Godt håndværk

Jeg bliver altid vildt imponeret af at se dygtige håndværkere gøre det, de er gode til. De sidste par dage har et par brolæggere (hedder det vel stadig) lavet nogle stensætninger i vores have, og det ser bare fantastisk ud.

Det, der sætter det lidt i perspektiv denne gang, er at vi for et par uger siden selv var i gang med skovl, sand og fliser. Vi byggede i løbet af en enkelt weekend, og med gode venners hjælp, to terrasser af brugte fliser, vi havde fundet på DBA. Det var en lang dag, men resultatet blev ret pænt, og vi spiste velfortjente pizzaer og var stolte af vores indsats.

Men vi var ikke færdige… Haven er i flere niveauer, så der skulle også bygges nogle vægge af kantblokke til at holde niveauerne adskilte. Og sådan nogle skal støbes ned i jorden for at stå ordentligt fast. Endelig skulle der bygges en rampe (bare en sti af herregårdssten) fra den nederste terrasse op til græsplanen. Begge projekter er noget sværere end bare at klaske nogle fliser ned til et par terrasser, så vi besluttede at skaffe professionel hjælp.

Det tog dem to formiddage, så var de færdige. Nå ja, og de havde også lige lavet en sti bag ved musikrummet. Alt sammen ser virkelig, virkelig godt ud! De har smeltet det perfekt sammen med det, vi selv havde lagt, alt ligger meget præcist og ser ud fuldstændig som vi havde forestillet os.

Jeg vil prøve at få lagt billeder af det hele på bloggen inden for længe.

Moralen med hele historien er, at vi denne gang har ramt en perfekt kombination af gør-det-selv og professionelt arbejde. Det kostede og ikke andet end et par kubikmeter sand og masser af hårdt arbejde at lægge selve terrasserne, til gengæld kunne vi godt tillade os at bruge nogle penge på de svære dele af projektet.

Så nu skal der planes ud og sås græs. Det bliver flot, og haven bliver meget mere brugbar med en stor græsplæne 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s